In samenwerking met Dutch Awearness bieden we 5 verschillende diensten aan:

 

1. DA Inside kleding (toepassing na gebruik: nieuwe werkkleding).

2. Huidige polyester kleding (toepassing na gebruik: nieuwe werkkleding of Cliff producten (composieten van textiel en plastic).

3. Conventionele kleding (niet-circulaire kleding, zoals kleding van blends, toepassing na gebruik: Cliff producten).

4. Zachte plastics (toepassing: voor gebruik in Cliff).

5. Harde plastics, zoals brillen, helmen en overige persoonlijke beschermingsmiddelen (toepassing: nieuwe kunststofproducten).

Cliff:

• Voor de materialen die niet geschikt zijn voor hergebruik op hetzelfde niveau hebben we een oplossing gevonden om de grondstof toch te gebruiken in nieuwe toepassingen. Deze producten bestaande uit textielvezels en gebruikt plastic, heten Cliff.
• De lijst van circulaire Cliff producten die kunnen worden gemaakt van deze composiet is uitgebreid. Het omvat onder andere de volgende producten: oeverbescherming, meubilair, kantoorartikelen, trays, picknicktafels, pallets, planken en palen.

Infinity stof voor werkkleding en kostuums:

• De stof Infinity: is het weefsel van vele levens. De recyclebare Infinity stoffen zijn Oeko-Tex 100 en/of Bluesign gecertificeerd en zijn veilig voor de huid. Door circulaire Infinity stoffen te gebruiken besparen we 95% water, 63% CO2 en we hergebruiken het textielafval! Er zijn Infinity stoffen beschikbaar voor verschillende sectoren en type werkkleding. Deze kwaliteiten zijn allen gemaakt van 100% hoogwaardig polyester met voldoende viscositeit voor recycling. De DA Inside kleding is tot acht keer te recyclen.